Tradícia výroby od roku 1985 25 ročná záruka Certifikáty ISO 14001 ISO 9001

PROFIL DRUŽBE

HUPRO TRADE SE je družba s tradicijo od leta 1985, predstavlja pa edinstveno tehnologijo proizvodnje samonosnih jeklenih konstrukcij oboka. V tem obdobju smo izvajali več kot 3000 projektov po vsem svetu. Ta tehnologija omogoča, da pokrije širino 9m do 42m brez dodatne nosilne konstrukcije. Ponujamo vam priložnost, da izkoristite edinstveni »2 v 1« sistem, kjer ima samonosilna konstrukcija obenem tudi funkcijo strešne kritine, kjer se izkaže ekonomska rentabilnost celotnega stroška gradnje naših dvoran.

 

V proizvodnem procesu, naše podjetje uporablja samo materiale, ki zagotavljajo maksimalno zaščito pred vremenskimi vplivi in ​​kemično odpornost, kar zmanjšuje potrebo po vzdrževanju. Ponujamo vam jamstvo za naš sistem za obdobje 25 let. HUPRO® sistem je certificiran s certifikatom CE, ki zagotavlja, da izdelek izpolnjuje najstrožje kriterije, ne le v kakovosti uporabljenih materialov (Aluzinc®, nerjaveče pečat ...), ampak tudi s proizvodnjo konstrukcijskih delov in končno preverjanje po sami postavitvi posamezne hale. Imamo veljavne certifikate ISO 9001 in ISO 14001.

 

Naša tehnologija omogoča izgradnjo kjer druge vrste montažnih objektov ni možno zgraditi zaradi podnebnih obremenitev s snegom in vetrom. Naš sistem lahko prenaša vremenske obremenitve do 600kN/m 2. Za HUPRO® sistem je značilna najvišja izvirnost in privlačna oblika, ki se izogiba monotonosti pravih kotov in prav zaradi tega ima široko uporabnost v najbolj zapletenih arhitektonskih zahtevah.

KRATKA PREDSTAVITEV HAL

TEHNOLOGIJA – konstrukcija v obliki loka so najbolj učinkovite prostorske strukture. So lahke, a hkrati zelo čvrste in močne. Pametna kombinacija statičnih načel obokov in loki (vzdolžni in prečni tvorijo osnovo jeklenega dela v obliki črke W) brez težav uporabljajo pri največjih premerih s pokrivnim območjem celo do 42m. Glavni del je izdelan iz jekla S 320 s površinsko zaščito ALUZINC® debeline od 0,8 mm do 1,8 mm, odvisno od razpona in predvidenih podnebnih razmer območja gradnje hale. Spajanje posameznih delov se opravi s pomočjo nerjavečega »pečata«. Konstrukcija strukture loka se privije samo z jeklenimi vijaki. Prednost je relativno nizka masa jeklene konstrukcije v odnosu do drugih gradbenih materialov. Prednosti se kažejo v bistveno nižjih stroškov gradnje stavb, pa tudi v nižjih stroških prevoza in montaže. Odlične statične lastnosti sistema se lahko uporabljajo v ekstremnih vremenskih pogojih, sama konstrukcija je odporna na potres do 7. stopnje po Richterjevi lestvici.

 

PREZRAČEVANJE HALE - hala je standardno opremljena z aktivnim sistemom prezračevanja. V halah z izolacijo je med notranjo oblogo in plaščem hale zagotovljen prezračevalni kanal, s stranskim sesalnim ventilatorjem v spodnjem delu plašča hale in aktivno streho z ventilatorji Lomanco® v zgornjem delu plašča hale. Ta sistem deluje na principu termodinamičnega pritiska in zagotavlja zadostno prezračevanje, ki preprečuje ustvarjanje prekomerne vlage oz. kondenza.

 

RAZSVETLJAVA HALE - nudimo prozorne plošče Hupro® v obsegu 2800 mm x 610 mm za namestitev v samonosno jekleno konstrukcijo plašča hale. V čelnih predelih dvorane je možna vgradnja navadnih standardnih oken poljubne dimenzije.

 

IZOLACIJA HALE - v dvorani je možno montirati kakršnokoli toplotno izolacijo z upoštevanjem notranjih prostorskih sprememb. Z dodatno izolacijo samonosna jeklene konstrukcije povečamo požarno varnost objekta v skladu z zahtevami in zakonsko določenimi normami.

 

DOSTAVA - osnovni elementi sistema Hupro® se dostavijo na paletah, v velikosti 700 x 3100 mm. Na eni pleti je možno količinsko dostaviti dele za kritje 100m2 prostora. En veliki tovornjak dostavi materiala, ki je dovolj za pokrivanje 1000m2 površine, kar predstavlja velik prihranek pri stroških prevoza.

 

MONTAŽA - osnovni montažni deli sistema se spajajo s pomočjo nerjavnih t.i. »pečatov« od katerih se sestavi ena stran kompaktne celovite strukturne enote. Posamezne enote nato z žerjavom dvignemo in jih stabiliziramo s sidri v betonski temelj. Objekte do velikosti 1000m2 v povprečju na delovišču realiziramo v 14. dneh.

 

NAŠE STORITVE - ponujamo Vam kompleksno projektantsko zasnovo, storitve dobave in gradnje objekta »na ključ«. Z veseljem Vam bomo pomagali pri uresničitvi vaše ideje. Naša oblikovalska ekipa bo pripravila brezplačno študijo hale, ki je bila pripravljena po uskladitvi projektne dokumentacije.